Aston Martin komt met elektrische Lagonda SUV

Aston Martin komt met elektrische Lagonda SUV

Aston Martin maakt er geen geheim van dat het dochtermerk Lagonda nieuwe leven wil inblazen als een zelfstandig functionerende constructeur van… elektrische auto’s. Het eerste model wordt niet geheel verrassend een SUV.

Ook Aston Martin wil zich in het strijdtoneel mengen. Na Tesla, Jaguar, Audi, Mercedes enzovoort is het nu aan de Britten om officieel aan te kondigen dat ze een zuiver elektrische SUV gaan bouwen. Die komt op de markt onder de merknaam Lagonda. Die naam verwijst naar een vroeger prestigieus model uit de Aston Martin-catalogus en moet in de toekomst een zelfstandig, volledig elektrisch merk worden. Vandaag bevestigen de Britten officieel dat het eerste model van deze nieuwe familie een SUV wordt en dat die in 2021 op de markt komt.

Elegant en luxueus

Buiten deze introductiedatum laat Aston Martin nog niet veel los over deze toekomstige elektrische SUV. We mogen enkel weten dat hij een “geperfectioneerde” batterij krijgt en dat het een “bijzonder elegant” en “superieur luxueus” model wordt. Veelbelovend!


Publicité

Delen