Audi e-tron : de 100% elektrische SUV « made in Belgium » op pad !

Audi e-tron : de 100% elektrische SUV « made in Belgium » op pad !

Audi start officieel de communicatiecampagne  voor zijn nieuwe volledig elektrische e-tron SUV. Binnenkort zullen er nog nauwelijks gecamoufleerde versies in het straatbeeld te zien zijn. Liefhebbers van het genre mogen hun eigen foto’s naar hartenlust delen op de sociale media.

Om te voorkomen dat Jaguar niet alle aandacht naar zich zou toe trekken met de lancering van de I-Pace in Genève, heeft Audi besloten om ook zijn eerste e-tron prototypes in de Zwitserse stad te tonen. Dit is het begin van een erg originele communicatiecampagne voor deze elektrische SUV “made in Belgium”. Diverse prototypes met een vrij opvallende camouflage zullen de komende weken in het straatbeeld te zien zijn. De eerste fase van deze campagne start in Genève, om te profiteren van het effect van de salon dat daar plaatsvindt. Deze prototypes zullen ook op de vier andere continenten te zien zijn. Geïnteresseerde toeschouwers mogen de prototypes ook fotograferen en de foto’s op sociale netwerken plaatsen onder de hashtag #etron. Audi zal dan de beste foto’s publiceren op de daarvoor ontwikkelde website: www.e-tron.audi.

3 elektrische modellen tegen 2020

Deze elektrische SUV, waarvan we dankzij deze eerste foto’s de definitieve vormtaal kunnen ontdekken, zal bij Audi de aanzet zijn voor de elektromobiliteit. De eerste leveringen staan gepland voor het einde van dit jaar aan klanten die eerder al hun interesse kenbaar hebben gemaakt. Medio 2020 zal het gamma worden aangevuld met een vijfdeurs coupé en er volgt ook nog een derde, compacter model. Audi geeft aan dat het merk tegen 2025 meer dan 20 elektrische en hybride voertuigen in zijn portfolio zal hebben.

There are no photos with those IDs or post 6787 does not have any attached images!
Publicité

Delen