Audi e-tron: nieuwe onthullingsdatum vastgelegd

Audi e-tron: nieuwe onthullingsdatum vastgelegd

Nadat Audi te elfder ure de Brusselse onthulling van zijn eerste elektrische SUV had afgelast, geeft het nu een nieuwe afspraak. Al verhuist het evenement wel naar San Francisco…

Voor wie het al vergeten was: nadat de CEO van Audi was gearresteerd in het kader van het onderzoek naar het Dieselgate-schandaal, besliste de autobouwer om de onthulling van zijn elektrische SUV op het laatste moment af te blazen. Het oorspronkelijke plan was namelijk om de e-tron op 30 augustus voor te stellen bij ons, in Brussel, op een steenworp van zijn geboorteplaats (de Belgische Audi-fabriek in Vorst).

Twee weken uitgesteld

Bij die annulering gingen in de wandelgangen al de nodige geruchten dat de grote onthulling zou worden verplaatst naar de andere kant van de Oceaan. Dat bevestigt het merk vandaag zelf: de productieversie van de SUV e-tron en al zijn technische details worden op 17 september voorgesteld in San Francisco. De enige troost die ons Belgen rest is dat de e-tron wel nog steeds wordt geassembleerd in onze nationale fabriek in Vorst. Dat kan niet meer worden veranderd.


Publicité

Delen