E-DI: “intelligente” laadoplossing in België?

E-DI: “intelligente” laadoplossing in België?

D’Ieteren Auto wil klaar zijn voor de elektrische vloedgolf die de VW-groep belooft en lanceert daarom “Electric D’Ieteren Solutions”, een volledig pakket van herlaad- en energieoplossingen.

 

De vraag naar herlaadinfrastructuur blijft in België toenemen. Volgens D’Ieteren, de invoerder van producten van de VW-groep, zou 70 procent van de klanten de batterij van zijn elektrische auto thuis willen kunnen herladen, 20 procent op het werk en 10 procent onderweg. Om de Belgische markt stilaan voor te bereiden op de vloedgolf van elektrische wagens van de VW-groep stelt D’Ieteren de formule “E-DI” voor. Met deze formule “streeft D’Ieteren ernaar om een grote speler op de markt van de duurzame mobiliteit te worden in België”.

Wat betekent dat concreet?

Onder het label E-DI biedt D’Ieteren een gamma complete laad- en energieoplossingen aan waarmee het tegemoet kan komen aan de noden van zowel particuliere rijders van elektrische of plug-in hybride voertuigen als van beheerders van wagenparken met herlaadbare modellen. Het E-DI-aanbod omvat laadstations (eenfasige wallbox van 3,6 tot 7,4 kW of driefasige wallbox van 11 tot 22 kW) voor thuis of op het werk, naast een kaart die toegang geeft tot publieke laadpalen. Volgens D’Ieteren is die kaart compatibel met meer dan 100.000 palen in 25 Europese landen. Bovendien voorziet E-DI een reeks diensten voor zowel private als professionele klanten. Je kan het allemaal ontdekken op het salon van Brussel op de stands van VW en Audi of op de specifieke website van de nieuwe dienst.


Publicité

Delen