Moet de Peugeot e-Legend in productie? Dan moet je je laten horen…

Moet de Peugeot e-Legend in productie? Dan moet je je laten horen…

Een van de sterren van het salon van Parijs was de knappe Peugeot e-Legend, die heel wat harten sneller deed slaan. Op het internet gaat nu zelfs een petitie rond om het Franse merk te overhalen om de auto te gaan bouwen. Zelfs de grote baas van Peugeot zelf zag zich genoodzaakt om daarop te reageren via Twitter.

 

Een paar weken geleden maakten we kennis met de nostalgische conceptcar e-Legend van Peugeot, die een technologisch toekomstmanifest was. Dat manifest had een uiterlijk dat duidelijk sterk was geïnspireerd op dat van de coupé die Peugeot ooit van de 504 heeft afgeleid.

“Help ons om hem tot leven te brengen”

Heel wat mensen zijn blijkbaar voor de conceptcar gevallen. Sommige liefhebbers gingen zelfs zover dat ze een petitie aanmaakten op change.org om Peugeot te overtuigen van de nood aan een productieversie van de concept e-Legend. Bij het schrijven van dit artikel hebben al zo’n 28.000 mensen de virtuele petitie getekend. Zelfs Peugeot-baas Jean-Philippe Imparato heeft al op het enthousiasme gereageerd via zijn Twitter-account. Als er 500.000 handtekeningen worden ingezameld, zo belooft hij, dan zal Peugeot ernstig nadenken over serieproductie voor zijn aantrekkelijke conceptcar. Dus als deze auto je iets lijkt, dan weet je wat je te doen staat…


Publicité

Delen