Steun het Rode Kruis en… win een Toyota Yaris Hybride

Steun het Rode Kruis en… win een Toyota Yaris Hybride

Zin om een goede daad te stellen? Of gewoon om een Toyota Yaris Hybride te winnen? Als je een Rode Kruis-sticker koopt, kan je twee vliegen in één slag slagen.

Zopas is de traditionele jaarlijkse campagne van twee weken van het Rode Kruis begonnen waarbij vrijwilligers je de al even traditionele stickers aanbieden. Dat is al een mooi doel op zich. Maar dit jaar kan je kleefstrip van 5 euro je dankzij de steun van Toyota bovendien een Yaris Hybride opleveren. “Als we hen mee kunnen ondersteunen door het leveren van de hoofdprijs voor hun tombola, doen we dat met veel plezier ” aldus Timothy Manuel, Managing Director Toyota & Lexus Belux. Toyota kiest ook bewust voor een Yaris Hybride als prijs: “Een hybride is geen toekomstmuziek, het is het model van nú. Nooit werd er meer gesproken over luchtvervuiling en fijnstof, in onze steden en aan onze schoolpoorten. Toyota gelooft in hybrides als oplossing voor dat probleem. Het is dan ook logisch dat we die oplossing naar voren schuiven en aanbieden aan de winnaar van de Rode Kruis-tombola.”

Robbedoes

Ter info: de stickers die dit jaar worden aangeboden zijn opgebouwd rond Robbedoes, een creatie van tekenaar en karikaturist Charel Cambré. De vrijwilligers verkopen de stickers van 19 april tot 3 mei aan honderden kruispunten overal in het land. Vorig jaar werden er 650.000 van verkocht, wat het Rode Kruis 3,25 miljoen euro opleverde.

There are no photos with those IDs or post 7237 does not have any attached images!
Publicité

Delen