Subaru komt met twee “e-Boxers” naar Genève

Subaru komt met twee “e-Boxers” naar Genève

Subaru bevestigt dat het met zijn hybride technologie e-boxer naar Europa komt. Op het komende salon van Genève zal het twee modellen met die motorversie onthullen.

 

Om zijn Europese klanten aan te kunnen spreken zonder zijn DNA te verwaarlozen, heeft Subaru een boxermotor ontwikkeld (met tegenover elkaar liggende cilinders) die op diesel werkte. Maar die bladzijde is nu omgeslagen. Vandaag wil het Japanse merk de Europese klant naar zijn showrooms lokken met een geëlektrificeerde versie van zijn benzineboxer. Subaru heeft namelijk officieel bevestigd dat in maart van dit jaar twee geëlektrificeerde modellen zullen worden voorgesteld op het salon van Genève.

e-Boxer

Voorlopig vertelt Subaru enkel dat deze modellen uitgerust zullen zijn met e-Boxertechnologie, zonder meer in detail te treden. Op andere markten combineert deze technologie een 2.0-benzinemotor met een CVT-versnellingsbak waarin een kleine elektromotor van 10 kW (14 pk) is geïntegreerd. Maar onlangs heeft het merk ook zijn eerste plug-in hybride motorisering voorgesteld. Of die echter naar Europa komt, is vandaag nog niet geweten.


Publicité

Delen

Een commentaar opstellen